Image

Simpsite stopt na 10 jaar

Na meer dan 10 jaar actief te zijn geweest, zal Simpsite binnenkort definitief sluiten. We willen allereest al onze trouwe klanten hartelijk bedanken voor deze mooie jaren. Maar wees niet getreurd! Er is een perfect alternatief beschikbaar, namelijk het Nederlandse JouwWeb, via www.jouwweb.nl. Met JouwWeb is het nog eenvoudiger een website te maken, daarnaast bieden ze vele extra opties aan in vergelijking met Simpsite. Wij kunnen met een gerust hart JouwWeb aanbevelen en zijn er zeker van dat Simpsite klanten zich thuis zullen voelen bij JouwWeb. Lees op deze pagina alles wat je moet weten om over te stappen op JouwWeb.

Belangrijk bericht voor de website eigenaar


Vanaf 1 maart 2022 is je website afgesloten van het internet. Dat betekent dat je geen bezoekers meer kan ontvangen. Als je inlogt op je Simpsite account, kan je zelf nog je site bekijken in de editor. Hiermee is het nog mogelijk om pagina inhoud te kopiƫren.


Op 1 juni 2022 zal de website definitief worden verwijderd. Dus ook in de editor is het niet meer mogelijk om je site te bezoeken.

Voor wie is dit van toepassing?


Iedereen met een website bij Simpsite zal moeten overstappen. Hiervoor zal je zelf de nodige stappen moeten zetten, dus we vragen je deze pagina aandachtig door te lezen.


We raden alle gratis klanten dus aan om zo snel mogelijk, maar in ieder geval voor 1 maart 2022, een JouwWeb site aan te maken. Volg hiervoor de stappen:


1. Maak een account aan bij JouwWeb door hier te klikken.
2. Kopieer handmatig de pagina inhoud van Simpsite naar JouwWeb.

Met vriendelijke groet,

Simpsite